Heeft u een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

Wanneer je nieuwe deurmatten voor je bedrijf nodig hebt zal je eerst moeten bedenken wat voor soort matten je nodig hebt. In een andere blog leggen we je haarfijn het verschil tussen schoonloopmatten en droogloopmatten uit. Ben je eruit welke mat het beste voor jou is? Of heb je wellicht meerdere matten nodig? Dan rest nu alleen nog de vraag of je de deurmatten gaat kopen of huren. Want wat is nu de best optie? Wij zetten de voordelen van matten huren voor je op een rijtje.

Voordelen van matten huren

1. Professionele reiniging

Deurmatten hebben veel te verduren. Vaak wordt er vergeten dat een deurmat zijn functie verliest wanneer deze niet regelmatig gereinigd wordt. Vuil wordt ondanks de mat alsnog mee naar binnen genomen. Wil je jouw matten in topconditie houden? En daardoor je vloeren blijvend schoon en schadevrij houden? Dan is enkel stofzuigen niet genoeg. Het is van belang om de matten grondig te (laten) reinigen. Huur je deurmatten bij een matspecialist dan ben je ervan verzekerd dat de deurmatten professioneel worden gereinigd.

2. Altijd de beste kwaliteit

Er komt een hoop kijken bij het wassen én drogen van de matten. Overweeg je dit zelf te doen? Lees dan vooral onze tips voor het reinigen van je matten. Wanneer de matten door een mattenspecialist gereinigd worden blijven de matten de juiste kwaliteit behouden.

3. Structurele oplossing

Bij het huren van matten worden er duidelijke afspraken gemaakt over de wisselfrequentie. Een mattenadviseur komt langs en samen besluit je bijvoorbeeld dat er om de twee maanden schone matten geplaatst dienen te worden. Op deze manier ontstaat er een structurele oplossing voor het schoonhouden van de vloeren.

4. Altijd een schone mat

Een structurele oplossing zorgt ervoor dat er altijd een schone mat voor de deur ligt. De mattenspecialist neemt namelijk de vieze mat mee en legt er onmiddellijk weer een schone voor in de plaats. Het lijkt misschien onbelangrijk, maar dit draagt bij aan een altijd netjes en representatieve uitstraling. Hiernaast zit je nooit zonder mat.

5. Persoonlijk advies

Bij het huren van droogloopmatten en/of schoonloopmatten staat voor ons een persoonlijk advies altijd voorop. Niet alleen over de wisselfrequentie, maar ook bij vragen over de mat zelf.

6. Niet meer zelf onderhouden

Tot slot hoef je de deurmatten natuurlijk niet zelf te reinigen. De werkzaamheden worden volledig uit handen genomen. Zorgen over het juiste reinigingsmiddel, of de matten in de wasmachine mogen en hoe ze gedroogd worden zijn verleden tijd. Wij regelen de matten, zodat jij je volledig op je eigen bedrijf kunt focussen!

Gratis proefmat aanvragen!

 1. Gratis een mat uitproberen? Vul uw gegevens in en wij brengen u gratis een proefmat.
 2. Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Vacature(s):

Service adviseur in Rijnmond

Als service adviseur ben je werkzaam in een eigen rayon waarin je de volledige verantwoordelijkheid krijgt voor eigen klanten en het genereren van nieuwe omzet. Interesse? Bekijk de vacature of neem contact met ons op.

Bekijk de vacature

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Waarom je niet zonder matten kunt? Wij vertellen het je!

  Mattenservice heeft verschillende schoonloopmatten en droogloopmatten in haar assortiment. De rode en zwarte matten zijn het populairste onder bedrijven. Deze matten hebben een mooie uitstraling en zijn geschikt voor het vasthouden van stof, zand en vocht. Waarom je niet zonder schoonloopmatten en/of droogloopmatten kunt? Lees het in dit blog!

 • Vacature: Service adviseur bij Mattenservice B.V. in Rijnmond (Rotterdam/Leiden)

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 85 jaar familie ervaring bij Lavans!