De 6 voordelen van matten huren

De 6 voordelen van matten huren

Ben je eruit welke mat het beste voor jou is? Of heb je wellicht meerdere matten nodig? Dan rest nu alleen nog de vraag of je de deurmatten gaat kopen of huren. Want wat is nu de best optie? Wij zetten de voordelen van matten huren voor je op een rijtje.

Wanneer je nieuwe deurmatten voor je bedrijf nodig hebt zal je eerst moeten bedenken wat voor soort matten je nodig hebt. In een andere blog leggen we je haarfijn het verschil tussen schoonloopmatten en droogloopmatten uit.

1. Professionele reiniging

Deurmatten hebben veel te verduren. Vaak wordt er vergeten dat een deurmat zijn functie verliest wanneer deze niet regelmatig gereinigd wordt. Vuil wordt ondanks de mat alsnog mee naar binnen genomen. Wil je jouw matten in topconditie houden? En daardoor je vloeren blijvend schoon en schadevrij houden? Dan is enkel stofzuigen niet genoeg. Het is van belang om de matten grondig te (laten) reinigen. Huur je deurmatten bij een matspecialist dan ben je ervan verzekerd dat de deurmatten professioneel worden gereinigd.

2. Altijd de beste kwaliteit

Er komt een hoop kijken bij het wassen én drogen van de matten. Overweeg je dit zelf te doen? Lees dan vooral onze tips voor het reinigen van je matten. Wanneer de matten door een mattenspecialist gereinigd worden blijven de matten de juiste kwaliteit behouden.

3. Structurele oplossing

Bij het huren van matten worden er duidelijke afspraken gemaakt over de wisselfrequentie. Een mattenadviseur komt langs en samen besluit je bijvoorbeeld dat er om de twee maanden schone matten geplaatst dienen te worden. Op deze manier ontstaat er een structurele oplossing voor het schoonhouden van de vloeren.

4. Altijd een schone mat

Een structurele oplossing zorgt ervoor dat er altijd een schone mat voor de deur ligt. De mattenspecialist neemt namelijk de vieze mat mee en legt er onmiddellijk weer een schone voor in de plaats. Het lijkt misschien onbelangrijk, maar dit draagt bij aan een altijd netjes en representatieve uitstraling. Hiernaast zit je nooit zonder mat.

5. Persoonlijk advies

Bij het huren van droogloopmatten, schoonloopmatten of buitenmatten staat voor ons een persoonlijk advies altijd voorop. Niet alleen over de wisselfrequentie, maar ook bij vragen over de mat zelf.

6. Niet meer zelf onderhouden

Tot slot hoef je de deurmatten natuurlijk niet zelf te reinigen. De werkzaamheden worden volledig uit handen genomen. Zorgen over het juiste reinigingsmiddel, of de matten in de wasmachine mogen en hoe ze gedroogd worden zijn verleden tijd. Wij regelen de matten, zodat jij je volledig op je eigen bedrijf kunt focussen!

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten