Heb je een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

Om met jouw bedrijfsruimte of winkel bij binnenkomst direct een goede eerste indruk te maken op je bezoeker, is het belangrijk dat deze er schoon en verzorgd uitziet. Het voorkomen van vocht zoals regen, sneeuw, olie en vetten op je vloer is de belangrijkste basis voor het schoonhouden van je vloer. Een geïmpregneerde 100% katoenen droogloopmat op maat houdt tot 90% van het vocht vast, zelfs zonder het vegen van voeten.

Een droogloopmat op maat kopen of huren? (met onderhoudsservice)

Een droogloopmat op maat is bedoeld om het vuil en vocht tegen te houden en wordt zelf dus ook vies. Dit gaat sneller dan je denkt. Ondanks dat deze optisch nog schoon lijkt, trekt de vervuiling door tot diep tussen de vezels. Met alleen stofzuigen haal je alleen het bovenste laagje vuil weg. De mat zal onnodig snel slijten en zelfs het vuil verspreiden.

Naast een droogloopmat op maat, kun je meerdere soorten matten huren. Denk daarbij aan een schoonloopmat op maat of buitenmatten op maat

Matten van 100% katoen

De matten zijn van 100% katoen en worden natuurlijk ook door ons onderhouden voor een zo lang mogelijke levensduur. Omdat de mat vuil en vocht tegen houdt wordt deze zelf ook vies, maar dankzij de kleursamenstelling blijft deze er toch netjes uit zien. Wanneer de droogloopmat verzadigd is halen we deze op om hem te reinigen en opnieuw te impregneren. Deze wisselfrequentie wordt per locatie afgestemd op de daadwerkelijke behoefte, zodat je nooit teveel betaald.

Wassen van droogloopmat op maat:

Jouw droogloopmat op maat, dient regelmatig gewassen en geïmpregneerd te worden. Wij bieden al een service interval aan vanaf 2 x per jaar. Je krijgt direct een andere gewassen mat, zodat je nooit zonder zit. De impregnatie zorgt ervoor dat het vuil nog beter wordt vastgehouden door de deurmat. Door deze lage interval is het ook interessant voor winkels en kantoren met lagere bezoekersaantallen.

droogloopmatten

Beschikbare maten en kleur

De droogloopmatten zijn verkrijgbaar in de kleursamenstelling zoals te zien op onderstaande foto. Deze neutrale kleur heeft als voordeel dat de mat er optisch altijd schoon uit zal zien!  De droogloopmatten zijn beschikbaar in de volgende vier maten:

S: 60 x 85 cm 
M: 85 x 115 cm 
L: 85 x 150 cm 
XL: 115 x 180 cm

droogloopmat groot

Waarom een droogloopmat van Mattenservice?

Gebruik maken van Mattenservice biedt verschillende voordelen ten opzichte van het kopen van een droogloopmat op maat. Ten eerste zijn wij natuurlijk overtuigd van de hoge kwaliteit van onze matten. Om dit te bewijzen bieden wij de mogelijkheid om een mat 4 weken lang gratis op proef te nemen, zo kun je rustig kennis maken met de voordelen van onze droogloopmatten.

Daarnaast hanteren we bij Mattenservice de beste prijs/kwaliteit in deurmatten dankzij ons unieke assortiment aan matten. Daarbij wordt tijdens iedere wasbeurt de droogloopmat opnieuw geïmpregneerd, voor een optimale vocht en vuil opname.

Geen opzegtermijn / Geen contract

Nog een voordeel is dat je bij Mattenservice niet aan een contract vastzit. Heb je de mat na verloop van tijd om wat voor reden dan ook niet meer nodig? Geen probleem, wij hanteren geen opzegtermijn. Wil je het eens proberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vul het ‘Bel me terug’ formulier in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

 

Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Gratis proefmat aanvragen!

 1. Gratis een mat uitproberen? Vul je gegevens in en wij brengen je gratis een proefmat.
 2. Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Bel me terug

 1. Heb je een vraag? Vul je gegevens in, wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Vacature: Service adviseur in regio Rotterdam/Zeeland

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans!

 • Vacature: Service adviseur in regio Utrecht / Midden Nederland

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans!