Heeft u een vraag 0492-598154
 • Slide 1

  Vanaf €1,75 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 2 keer per jaar

Om met uw bedrijfsruimte of winkel bij binnenkomst direct een goede eerste indruk te maken op uw bezoeker, is het belangrijk dat deze er schoon en verzorgd uitziet. Het voorkomen van vocht zoals regen, sneeuw, olie en vetten op uw vloer is de belangrijkste basis voor het schoonhouden van uw vloer. Een geïmpregneerde 100% katoenen droogloopmat op maat houdt tot 90% van het vocht vast, zelfs zonder het vegen van voeten.

Een droogloopmat op maat kopen of huren? (met onderhoudsservice)

Een droogloopmat op maat is bedoeld om het vuil en vocht tegen te houden en wordt zelf dus ook vies. Dit gaat sneller dan je denkt. Ondanks dat deze optisch nog schoon lijkt, trekt de vervuiling door tot diep tussen de vezels. Met alleen stofzuigen haal je alleen het bovenste laagje vuil weg. De mat zal onnodig snel slijten en zelfs het vuil verspreiden.

Wassen van droogloopmat op maat:

Uw droogloopmat op maat, dient regelmatig gewassen en geïmpregneerd te worden. Wij bieden al een service interval aan vanaf 2 x per jaar. U krijgt direct een andere gewassen mat, zodat u nooit zonder zit. De impregnatie zorgt ervoor dat het vuil nog beter wordt vastgehouden door de deurmat. Door deze lage interval is het ook interessant voor winkels en kantoren met lagere bezoekersaantallen.

droogloopmatten

Naast een droogloopmat op maat, kunt u meerdere soorten matten huren. Denkt u daarbij aan een schoonloopmat op maat of buitenmatten op maat

Waarom een droogloopmat van Mattenservice?

Gebruik maken van Mattenservice biedt verschillende voordelen ten opzichte van het kopen van een droogloopmat op maat. Ten eerste zijn wij natuurlijk overtuigd van de hoge kwaliteit van onze matten. Om dit te bewijzen bieden wij de mogelijkheid om een mat 4 weken lang gratis op proef te nemen, zo kunt u rustig kennis maken met de voordelen van onze droogloopmatten.

Daarnaast hanteren we bij Mattenservice de beste prijs/kwaliteit in deurmatten dankzij ons unieke assortiment aan matten. Daarbij wordt tijdens iedere wasbeurt de droogloopmat opnieuw geïmpregneerd, voor een optimale vocht en vuil opname.

Geen opzegtermijn / Geen contract

Nog een voordeel is dat u bij Mattenservice niet aan een contract vastzit. Heeft u de mat na verloop van tijd om wat voor reden dan ook niet meer nodig? Geen probleem, wij hanteren geen opzegtermijn. Wilt u het eens proberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons, of vul het ‘Bel me terug’ formulier in zodat wij contact opnemen met u.

 

Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Gratis proefmat aanvragen!

 1. Gratis een mat uitproberen? Vul uw gegevens in en wij brengen u gratis een proefmat.
 2. Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer

Vacature(s):

Service Adviseur

Zoals je op onze website kunt lezen zijn we een zeer platte organisatie, waarbij je als service-adviseur zeer zelfstandig werkt en je eigen klanten bedient. Je bent gedreven en klantgericht en als ondernemer bereid een stapje extra te zetten. Interesse? Neem contact met ons op.

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Wat is het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat?

  Er is veel verwarring over schoonloopmatten en droogloopmatten, ze worden dan ook veel door elkaar gehaald. Zelfs veel aanbieders weten het verschil niet exact en beloven van alles. Daarom leggen we in deze blog het verschil nog eens haarfijn aan je uit. 

 • Het belang van buitenmatten in de winter

  Buitenmatten zijn met name in de winter van groot belang om je winkel er schoon en verzorgd uit te laten zien. In de winter zijn de stoepen namelijk vaak erg vuil en vochtig, en dit vuil wil je natuurlijk niet in je zaak binnen hebben. Veel winkeliers kiezen ervoor om bijvoorbeeld een droogloopmat bij de entree van de winkel te leggen. Maar waarom zou je het vuil en het vocht eerst binnen laten komen om het daar pas tegen te houden? Dit is niet nodig want door middel van buitenmatten houd je het grootste gedeelte vuil en vocht al buiten de deur.