Wij zijn Mattenservice

Wij zorgen dat jij automatisch schone matten krijgt, dit doen we met heldere afspraken en zonder contract.

Goede matten besparen je schoonmaaktijd en voorkomen gevaarlijke situaties. Wij leveren automatisch schone matten bij verschillende ondernemers. Zonder contract of opzegtermijn maar met duidelijke afspraken. Onder de afbeelding leggen we uit hoe we dit doen.

Het is al ingewikkeld genoeg.

Wij bij mattenservice houden dingen graag zo makkelijk mogelijk. Bij ons kun je schoonloopmatten, droogloopmatten en buitenmatten huren. We regelen dingen goed maar houden het zo simpel mogelijk.

Zo werken wij:

Zonder contract en/of opzegtermijn. 

Wij staan altijd voor je klaar en doen ons best om jou te voorzien van de matten die je nodig hebt. Wil je nu toch je mat opzeggen of heb je hem niet meer nodig, dan kan dat bij ons direct. Wij vinden namelijk niet dat je meerjarige contracten of lange opzegtermijnen nodig hebt voor een mattenservice.

Mat niet meer nodig, vul hier het formulier in en dan komen wij de mat ophalen.

Direct opzeggen

Houden we van snelle oplossingen 

Je hebt haast niet in de gaten dat de mat er ligt, maar zodra het weg is, weet je pas wat je mist. Wij willen niet dat jij hier veel voor moet regelen dus komen wij altijd met de snelst mogelijke oplossing. Waar je bij andere bedrijven in de wacht wordt gehouden bij de klantenservice, krijg je bij ons direct contact met de persoon die ook bij jou de matten komt wisselen.

Even geen zin om te bellen? Stuur gerust een appje!

Contactpagina

Automatiseren we waar het kan

Wij zijn niet voor niks uniek in onze prijsklasse. Om die wekelijkse kosten zo laag mogelijk te maken hebben we de processen op kantoor geautomatiseerd. Hierdoor voorkomen we onnodige handmatige acties en besparen we tijd. Dit scheelt dus voor ons in kosten en daardoor ook voor jou. Fijn toch?

Wisselen we niet meer dan nodig

Onnodig vaak wisselen is het laatste wat we onze klant aanbieden. Mattenservice gaat uit van de laagst mogelijke wisselfrequentie om verspillingen op allerlei vlakken te voorkomen. Zeg nou zelf; een mat die nog niet vies is, kan gewoon blijven liggen toch?

Duurzaamheid tot in de vezel

Duurzaamheid is bij Mattenservice niet weg te denken; het is er ingelopen tot de laatste vezel. Wij gooien geen matten weg die vies of verzadigd zijn, dat doen we thuis toch ook niet als onze kleren vies zijn?

Daarom wassen wij met een speciaal programma jouw vieze matten uit. Zo worden deze weer als nieuw en en klaargestoomd voor de volgende!

Wanneer de matten uitgewassen worden doen we dit zo duurzaam mogelijk op de volgende manieren:

  • Het gebruik van regenwater
  • We spoelen voor met warm water van de vorige batch
  • We verwarmen het water zoveel mogelijk met zonlicht
  • We gebruiken zuinige CV-ketels i.p.v. stoomketels

”Het uitwassen is dus per definitie duurzamer dan het weggooien en een nieuwe kopen”

Door de wisselfrequentie aan te passen aan de daadwerkelijke behoefte, zorgen we dat we niet op een onnodig moment de matten wisselen. Zo merken we dat op veel locaties enkele keren per jaar wisselen voldoende is. Wij vinden het een zonde van onze tijd en een verspilling van jouw geld om een nog werkende mat om te wisselen en uit te wassen. Onthoud goed dat de mat kan blijven liggen wanneer deze nog niet vies of verzadigd is.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jou mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten