Heeft u een vraag? 0492-598154
 • Slide 1

  Vanaf €1,75 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 2 keer per jaar

rode-loperMattenservice.nl is een nieuwe toetreder op het gebied van services van matten of zoals veel mensen het zouden noemen, matten huren. De visie is "MEER DOOR MINDER" en dit wordt in alle onderdelen van onze organisatie doorgevoerd.

De service adviseur komt persoonlijk bij u langs voor het geven van een persoonlijk advies. Vaak zal de servicefrequentie voor het wisselen van matten veel lager zijn dan dat u gewend bent bij uw huidige leverancier. Mattenservice heeft geen eigen wasserij en heeft geen belang bij het veelvuldig laten wassen van matten.

De wisselfrequentie wordt afgestemd op uw daadwerkelijke behoefte waardoor u nooit teveel zult betalen.

Dezelfde adviseur komt periodiek bij u de droogloopmatten of schoonloopmatten, volgens de afgesproken frequentie, wisselen. Mochten uw omstandigheden gewijzigd zijn waardoor de frequentie aangepast kan worden, dan kunt u dit direct in overleg met uw adviseur regelen.

De opzet is dat we zullen doorgroeien naar een landelijke dekking middels een 14-tal regio's. De service adviseurs kennen de regio's als gevolg van hun lokale betrokkenheid. Door de kleine regio's kunnen zij ook zeer flexibel reageren op aanvullende klantwensen.

Door de hoge mate van betrokkenheid van de service adviseurs, verregaande automatisering, en lokale aanwezigheid hebben we geen grote kantoren, dure managers en complexe systemen te onderhouden en daardoor kunnen we altijd leveren tegen de laagste kosten.

U kunt meerdere soorten matten huren. Denkt u daarbij aan een droogloopmat op maat, schoonloopmat op maat of buitenmatten op maat

 

  Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Vacature(s):

Junior Accountmanager

Zoals je op onze website kunt lezen zijn we een zeer platte organisatie, waarbij je als junior accountmanager zeer zelfstandig werkt en je eigen klanten bedient. Je bent gedreven en klantgericht en als ondernemer bereid een stapje extra te zetten. Interesse? Bekijk de vacature of neem contact met ons op.

Bekijk de vacature

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Vacature: Junior accountmanager bij Mattenservice B.V. in omgeving Noord-Limburg, West-Brabant en Utrecht

  Mattenservice is op zoek naar drie nieuwe junior accountmanagers! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 85 jaar familie ervaring bij Lavans!

 • De 6 voordelen van matten huren

  Wanneer je nieuwe deurmatten voor je bedrijf nodig hebt zal je eerst moeten bedenken wat voor soort matten je nodig hebt. In een andere blog leggen we je haarfijn het verschil tussen schoonloopmatten en droogloopmatten uit. Ben je eruit welke mat het beste voor jou is? Of heb je wellicht meerdere matten nodig? Dan rest nu alleen nog de vraag of je de deurmatten gaat kopen of huren. Want wat is nu de best optie? Wij zetten de voordelen van matten huren voor je op een rijtje.