Heeft u een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

rode-loperMattenservice.nl is een nieuwe toetreder op het gebied van services van matten of zoals veel mensen het zouden noemen, matten huren. De visie is "MEER DOOR MINDER" en dit wordt in alle onderdelen van onze organisatie doorgevoerd.

De service adviseur komt persoonlijk bij u langs voor het geven van een persoonlijk advies. Vaak zal de servicefrequentie voor het wisselen van matten veel lager zijn dan dat u gewend bent bij uw huidige leverancier. Mattenservice heeft geen eigen wasserij en heeft geen belang bij het veelvuldig laten wassen van matten.

De wisselfrequentie wordt afgestemd op uw daadwerkelijke behoefte waardoor u nooit teveel zult betalen.

Dezelfde adviseur komt periodiek bij u de droogloopmatten of schoonloopmatten, volgens de afgesproken frequentie, wisselen. Mochten uw omstandigheden gewijzigd zijn waardoor de frequentie aangepast kan worden, dan kunt u dit direct in overleg met uw adviseur regelen.

De opzet is dat we zullen doorgroeien naar een landelijke dekking middels een 14-tal regio's. De service adviseurs kennen de regio's als gevolg van hun lokale betrokkenheid. Door de kleine regio's kunnen zij ook zeer flexibel reageren op aanvullende klantwensen.

Door de hoge mate van betrokkenheid van de service adviseurs, verregaande automatisering, en lokale aanwezigheid hebben we geen grote kantoren, dure managers en complexe systemen te onderhouden en daardoor kunnen we altijd leveren tegen de laagste kosten.

U kunt meerdere soorten matten huren. Denkt u daarbij aan een droogloopmat op maat, schoonloopmat op maat of buitenmatten op maat

 

  Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Vacature(s):

Service adviseur in Rijnmond

Als service adviseur ben je werkzaam in een eigen rayon waarin je de volledige verantwoordelijkheid krijgt voor eigen klanten en het genereren van nieuwe omzet. Interesse? Bekijk de vacature of neem contact met ons op.

Bekijk de vacature

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Waarom je niet zonder matten kunt? Wij vertellen het je!

  Mattenservice heeft verschillende schoonloopmatten en droogloopmatten in haar assortiment. De rode en zwarte matten zijn het populairste onder bedrijven. Deze matten hebben een mooie uitstraling en zijn geschikt voor het vasthouden van stof, zand en vocht. Waarom je niet zonder schoonloopmatten en/of droogloopmatten kunt? Lees het in dit blog!

 • Vacature: Service adviseur bij Mattenservice B.V. in Rijnmond (Rotterdam/Leiden)

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 85 jaar familie ervaring bij Lavans!