Wij zijn Mattenservice

Wij zorgen dat jij automatisch schone matten krijgt, dit doen we met heldere afspraken en zonder contract.

Goede matten besparen je schoonmaaktijd en voorkomen gevaarlijke situaties. Wij leveren automatisch schone matten bij verschillende ondernemers. Zonder contract of opzegtermijn, maar met duidelijke afspraken. Onder de afbeelding leggen we uit hoe we dit doen.

Over onze mattenservice

Wij bij Mattenservice houden dingen graag zo simpel mogelijk en maken we het niet ingewikkelder dan dat het is. Bij ons kun je schoonloopmatten, droogloopmatten en buitenmatten huren. Wanneer je mat verzadigd is en geen vocht of viezigheid meer opneemt, komen wij de mat weer ophalen en vervangen door een nieuwe schone mat. Ondertussen zorgen wij ervoor dat je mat netjes gewassen wordt, zodat die weer zo goed als nieuw is.

Zonder contract en/of opzegtermijn

Wij staan altijd voor je klaar en doen ons uiterste best om jou te voorzien van de matten die je nodig hebt. Wil je nu toch je mat opzeggen of heb je hem niet meer nodig? Dan kun je dat direct aan ons doorgeven. Een meerjarig contract of lange opzegtermijn vinden wij namelijk niet nodig bij een mattenservice. Heb je je mat dus niet meer nodig? Geef het aan en wij komen de mat ophalen.

We houden van snelle oplossingen 

Als er iets geregeld moet worden, willen we absoluut niet dat je hier veel voor moet doen, of lang op moet wachten. Daarom komen wij altijd met de snelst mogelijke oplossing.

Waar je bij andere bedrijven in de wacht wordt gehouden bij de klantenservice, krijg je bij ons direct contact met de persoon die ook bij jou de matten komt wisselen. Even geen zin om te bellen? Stuur ons gerust een appje!

Neem contact op Mattenservice opzeggen?

We automatiseren waar het kan

Wij zijn niet voor niks uniek in onze prijsklasse. Om die wekelijkse kosten zo laag mogelijk te maken hebben we de processen op kantoor geautomatiseerd. Hierdoor voorkomen we onnodige handmatige acties en besparen we tijd. Dit scheelt dus voor ons in kosten en daardoor ook voor jou. Fijn toch?

We wisselen niet meer dan nodig

Onnodig vaak wisselen is het laatste wat we onze klant aanbieden. Mattenservice gaat uit van de laagst mogelijke wisselfrequentie om verspillingen op allerlei vlakken te voorkomen. Zeg nou zelf; een mat die nog niet vies is, kan gewoon blijven liggen toch?

Duurzaamheid tot in de vezel

Duurzaamheid is bij Mattenservice niet weg te denken; het is er ingelopen tot de laatste vezel. Wij gooien geen matten weg die vies of verzadigd zijn, dat doen we thuis toch ook niet als onze kleren vies zijn?

Daarom wassen wij met een speciaal programma jouw vieze matten uit. Zo worden deze weer als nieuw en klaargestoomd voor de volgende!

Wanneer we de matten uitwassen doen we dit zo duurzaam mogelijk op de volgende manieren:

  • Met het gebruik van regenwater
  • We spoelen voor met warm water van de vorige batch
  • We verwarmen het water zoveel mogelijk met zonlicht
  • We gebruiken zuinige CV-ketels in plaats van stoomketels

”Het uitwassen is dus per definitie duurzamer dan het weggooien en een nieuwe kopen”

Door de wisselfrequentie aan te passen aan de daadwerkelijke behoefte, voorkomen we dat we  onnodig de matten wisselen. Vaak merken we dat enkele keren per jaar wisselen al voldoende is. Een mat die nog prima z’n werk doet onnodig wisselen vinden wij zonde van onze tijd en verspilling van jouw geld. Onthoud dus goed dat de mat kan blijven liggen wanneer deze nog niet vies of verzadigd is.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten