Schoonloopmatten huren?

Voorkom inloop van zand en vuil!

Door simpelweg over mij heen te lopen, schrapen de vezels al het zand en stof onder de voeten vandaan. Ik zorg ervoor dat ik het vuil intrek, waardoor ik er netjes uit blijf zien en klaar ben voor de volgende schoenen.

 • Ik lig zo vast als een huis

  Door mijn rubberen achterkant
 • Ik neem 80% van al het zand en vuil op

  Ik kan tot 800 gram per m2 vuil opvangen
 • Ik blijf er netjes uitzien

  Ik trek het vuil naar de bodem
Stel je service samen Maak een afspraak

Vangt tot 800 gram vuil per m2

Schuift niet door anti-slip backing

Vanaf 1,30 per week!

Wisselfrequentie van 1 of 2 of 4x per jaar. 

Schoonloopmatten met nylon vezel

Wist je dat ik een hightwist nylon vezel heb? Deze vezel wordt verwarmd en vervolgens samen gedraaid met andere vezels. Hierdoor ontstaan er kleine borsteltjes waardoor ik tot maar liefst 80% van het zand en droog vuil onder de voeten vandaan kan schrapen. Cool toch?

De nylon vezel heeft onderstaande voordelen:

 • Neemt 80% van het zand op
 • Voorkomt daarmee krassen en beschadigingen in de vloer

“Een schoonloopmat kan tot wel 800 gram zand per m2 opnemen!”

De schoonloopmat bevat een rubberen anti-sliplaag

Mij zul je niet vaak scheef of niet op mijn plek zien liggen. Ik heb namelijk een zware rubberen achterkant, die fungeert als een anti-sliplaag.

Mijn achterkant zorgt ervoor dat ik niet glijd en stabiel op mijn plek blijf liggen. Dit voorkomt gevaarlijke situaties met struikelende mensen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

De rubberen anti-sliplaag heb ik te danken aan Mattenservice. Alle matten van Mattenservice hebben een dikke achterkant, waardoor ze erg stabiel op de grond blijven liggen zonder bobbelende randen.

Je zult dus niet snel over mij heen struikelen, maar kijk altijd uit waar je loopt! #safetyfirst

De schoonloopmatten blijven er netjes uitzien

Mijn vezels zorgen ervoor dat het vuil en de viezigheid onderin verzameld worden. Hierdoor blijft mijn bovenkant altijd er netjes uitzien. Ik kan me zo voorstellen dat dit erg belangrijk is op locaties waar veel klanten komen.

Als je een schoonloopmat bij Mattenservice huurt wordt de mat ook nog eens frequent verwisseld voor een nieuwe gewassen mat. Ook dit zorgt ervoor dat je schoonloopmat altijd netjes eruitziet en optimaal vuil op kan nemen.

Meer weten over onze werkwijze?

Onze werkwijze

Schoonloopmat maten

De schoonloopmat is beschikbaar in maar liefst vijf verschillende maten en drie kleuren. De beschikbare kleuren zijn zwart, rood en grijs. Zie de afbeeldingen voor een beter beeld van de kleuren.

Bekijk hieronder de matentabel voor de afmetingen per maat.

 Maat  Afmetingen
S 60 x 85 cm
M 85 x 115 cm
L 85 x 150 cm
XL 115 x 180 cm
XXL 150 x 250 cm

 

Onderhoud schoonloopmat

Ik ben zo gemaakt dat ik maar weinig onderhoud nodig heb. Mocht je nu net in de buurt aan het stofzuigen zijn, kan je mij meteen een keer mee pakken, net zo handig! Het oppervlakkige vuil en zand gaat er dan vanaf en hierdoor kun je mij weer wat langer gebruiken.

Het overige vuil wat ik vasthoudt wordt eens in de zoveel tijd door de werknemers van Mattenservice eruit gewassen. Scheelt jou weer een heleboel tijd, lekker hè!

Om onderstaande redenen is het belangrijk om mij frequent uit te laten wassen. Als dit niet op tijd gebeurt dan…

 1. …neem ik geen vuil meer op. De zware vervuiling blijft onderin kleven en uiteindelijk zit ik helemaal vol met viezigheid en kan ik mijn werk niet meer doen.
 2. …slijten mijn vezels sneller af. Als ik de zandkorrels te lang meedraag gaan ze werken als mesjes. De mesjes snijden mijn vezels eraf, waardoor ik uiteindelijk mij werking ga verliezen.

Huur een schoonloopmat!

Huur een schoonloopmat bij Mattenservice en geef het onderhoud van de mat uit handen. Je hoeft je dan niet druk te maken om het schoonmaken van je mat, want dat doet Mattenservice voor je.

Wij komen je schoonloopmat frequent wisselen en vervangen deze door een nieuwe schone mat, zodat het altijd netje en vuilvrij is in jouw bedrijf. Stel zelf je eigen mattenservice samen!

Stel je service samenMaak een afspraak

Geweldige matten!

Dankzij de matten van Mattenservice.nl blijft de vloer in mijn winkel een stuk schoner! En wanneer de mat vies wordt, dan wordt deze snel weer omgewisseld. Geweldige matten dus.

- Arno Meulen

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten