Heeft u een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

Om op uw bezoeker een goede eerste indruk te maken is het belangrijk dat uw bedrijfsruimte of winkel direct bij binnenkomst er schoon en verzorgd uitziet. Een goede schoonloopmat op maat heeft altijd een nette, representatieve uitstraling. Deze op maat gemaakte deurmat is uitermate geschikt voor het vasthouden van zand en stof. Voor het tegenhouden van vocht (regen, sneeuw, olie en vetten) kun je beter kiezen voor een droogloopmat op maat.

Een schoonloopmat op maat kopen of huren? (met onderhoudsservice)

Een schoonloopmat op maat is bedoeld om het vuil tegen te houden en wordt zelf dus ook vies. Dit gaat sneller dan je denkt. Ondanks dat deze optisch nog schoon lijkt, trekt de vervuiling door tot diep tussen de vezels. Met alleen stofzuigen haal je alleen het bovenste laagje vuil weg. De mat zal onnodig snel slijten en zelfs het vuil verspreiden. 

Naast een schoonloopmat op maat, kunt u meerdere soorten matten huren. Denkt u daarbij aan een droogloopmat op maat of buitenmatten op maat 

Materiaal van de mat

Onze schoonloopmatten zijn gemaakt van High twist nylon wat de mat wat sierlijker maakt dan de droogloopmatten. Daarnaast is deze soort nylon uitermate geschikt om stof en zand vast te houden en is deze beschikbaar in verschillende kleuren. Een mat van Mattenservice geeft uw bedrijf een nette en representatieve uitstraling en zorgt ervoor dat de vloeren schoon blijven. 

Wassen van een schoonloopmat op maat:

Uw schoonloopmat op maat dient regelmatig gewassen te worden. Wij bieden al een service interval aan vanaf 2 x per jaar. U krijgt direct een andere gewassen mat, zodat u nooit zonder zit. Door deze lage interval is het ook interessant voor winkels en kantoren met lagere bezoekersaantallen.

schoonloopmat op maatschoonloopmattenschoonloopmatten op maat

Beschikbare maten en kleuren

Bij Mattenservice hebben we vier verschillende kleuren matten. De beschikbare maten en kleuren zijn:

Zwart: S, M, L, XL
Grijs: S, L
Rood: S, M, L, XL
Blauw: S, L

S: 60 x 85 cm 
M: 85 x 115 cm 
L: 85 x 150 cm 
XL: 115 x 180 cm

Schoonloopmatten kleuren

Vraag een gratis proefmat aan

Zelf een schoonloopmat kopen is natuurlijk ook mogelijk, maar met de schoonloopmatten van Mattenservice maakt u óók gebruik van de voordelen van onze service. Zo heeft u vrijwel geen omkijken meer naar de deurmatten en zorgen wij ervoor dat de matten regelmatig vervangen worden voor schone exemplaren. En natuurlijk zijn al onze matten van hoge kwaliteit! Om dit te bewijzen bieden wij onze matten vier weken lang gratis op proef. Vrijblijvend natuurlijk, want bij Mattenservice zit u nergens aan vast. Wij werken niet met contracten en we hanteren geen opzegtermijn.

Nieuwsgierig geworden naar onze schoonloopmat? Dan komen wij u graag overtuigen met een proefmat. Vul het formulier in voor het aanvragen van een gratis proefmat, of gebruik het ‘Bel met terug’ formulier zodat wij contact opnemen met u.

 

Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Gratis proefmat aanvragen!

 1. Gratis een mat uitproberen? Vul uw gegevens in en wij brengen u gratis een proefmat.
 2. Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Voorkom uitglijden met een deurmat die niet schuift

  Deurmatten worden voornamelijk gebruikt voor het schoonhouden van winkels en kantoren. Het komt weleens voor dat de matten gaan schuiven, bijvoorbeeld doordat de ondergrond erg glad is. Dit wil je natuurlijk voorkomen. In deze blog lees je 4 tips die ervoor zorgen dat een mat goed op zijn plek blijft liggen.

 • Welke matten zijn geschikt voor buiten?

  Deurmatten zijn ideaal voor het schoonhouden van jouw huis of winkel. Maar niet elke mat is geschikt voor buiten. Een buitenmat moet bestendig zijn tegen verschillende weersinvloeden. En door alleen een binnenmat te gebruiken houdt je jouw winkel niet schoon.