Heb je een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

Om op je bezoeker een goede eerste indruk te maken is het belangrijk dat jouw bedrijfsruimte of winkel direct bij binnenkomst er schoon en verzorgd uitziet. Een goede schoonloopmat op maat heeft altijd een nette, representatieve uitstraling. Deze op maat gemaakte deurmat is uitermate geschikt voor het vasthouden van zand en stof. Voor het tegenhouden van vocht (regen, sneeuw, olie en vetten) kun je beter kiezen voor een droogloopmat op maat.

Een schoonloopmat op maat kopen of huren? (met onderhoudsservice)

Een schoonloopmat op maat is bedoeld om het vuil tegen te houden en wordt zelf dus ook vies. Dit gaat sneller dan je denkt. Ondanks dat deze optisch nog schoon lijkt, trekt de vervuiling door tot diep tussen de vezels. Met alleen stofzuigen haal je alleen het bovenste laagje vuil weg. De mat zal onnodig snel slijten en zelfs het vuil verspreiden. 

Naast een schoonloopmat op maat, kun je meerdere soorten matten huren. Denk daarbij aan een droogloopmat op maat of buitenmatten op maat 

Materiaal van de mat

Onze schoonloopmatten zijn gemaakt van High twist nylon wat de mat wat sierlijker maakt dan de droogloopmatten. Daarnaast is deze soort nylon uitermate geschikt om stof en zand vast te houden en is deze beschikbaar in verschillende kleuren. Een mat van Mattenservice geeft jouw bedrijf een nette en representatieve uitstraling en zorgt ervoor dat de vloeren schoon blijven. 

Wassen van een schoonloopmat op maat:

Jouw schoonloopmat op maat dient regelmatig gewassen te worden. Wij bieden al een service interval aan vanaf 2 x per jaar. Je krijgt direct een andere gewassen mat, zodat je nooit zonder zit. Door deze lage interval is het ook interessant voor winkels en kantoren met lagere bezoekersaantallen.

schoonloopmat op maatschoonloopmattenschoonloopmatten op maat

Beschikbare maten en kleuren

Bij Mattenservice hebben we vier verschillende kleuren matten. De beschikbare maten en kleuren zijn:

Zwart: S, M, L, XL
Grijs: S, L
Rood: S, M, L, XL
Blauw: S, L

S: 60 x 85 cm 
M: 85 x 115 cm 
L: 85 x 150 cm 
XL: 115 x 180 cm

Schoonloopmatten kleuren

Vraag een gratis proefmat aan

Zelf een schoonloopmat kopen is natuurlijk ook mogelijk, maar met de schoonloopmatten van Mattenservice maak je óók gebruik van de voordelen van onze service. Zo heb je vrijwel geen omkijken meer naar de deurmatten en zorgen wij ervoor dat de matten regelmatig vervangen worden voor schone exemplaren. En natuurlijk zijn al onze matten van hoge kwaliteit! Om dit te bewijzen bieden wij onze matten vier weken lang gratis op proef. Vrijblijvend natuurlijk, want bij Mattenservice zit je nergens aan vast. Wij werken niet met contracten en we hanteren geen opzegtermijn.

Nieuwsgierig geworden naar onze schoonloopmat? Dan komen wij je graag overtuigen met een proefmat. Vul het formulier in voor het aanvragen van een gratis proefmat, of gebruik het ‘Bel met terug’ formulier zodat wij contact met je kunnen opnemen.

 

Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Gratis proefmat aanvragen!

 1. Gratis een mat uitproberen? Vul je gegevens in en wij brengen je gratis een proefmat.
 2. Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Bel me terug

 1. Heb je een vraag? Vul je gegevens in, wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Vacature: Service adviseur in regio Rotterdam/Zeeland

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans!

 • Vacature: Service adviseur in regio Utrecht / Midden Nederland

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans!