Heeft u een vraag 0492-598154
 • Slide 1

  Vanaf €1,75 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 2 keer per jaar

Om op uw bezoeker een goede eerste indruk te maken is het belangrijk dat uw bedrijfsruimte of winkel direct bij binnenkomst er schoon en verzorgd uitziet. Een goede schoonloopmat op maat heeft altijd een nette, representatieve uitstraling. Deze op maat gemaakte deurmat is uitermate geschikt voor het vasthouden van zand en stof. Voor het tegenhouden van vocht (regen, sneeuw, olie en vetten) kun je beter kiezen voor een droogloopmat op maat.

Een schoonloopmat op maat kopen of huren? (met onderhoudsservice)

Een schoonloopmat op maat is bedoeld om het vuil tegen te houden en wordt zelf dus ook vies. Dit gaat sneller dan je denkt. Ondanks dat deze optisch nog schoon lijkt, trekt de vervuiling door tot diep tussen de vezels. Met alleen stofzuigen haal je alleen het bovenste laagje vuil weg. De mat zal onnodig snel slijten en zelfs het vuil verspreiden.

Wassen van een schoonloopmat op maat:

Uw schoonloopmat op maat dient regelmatig gewassen te worden. Wij bieden al een service interval aan vanaf 2 x per jaar. U krijgt direct een andere gewassen mat, zodat u nooit zonder zit. Door deze lage interval is het ook interessant voor winkels en kantoren met lagere bezoekersaantallen.

schoonloopmat op maatschoonloopmattenschoonloopmatten op maat

Naast een schoonloopmat op maat, kunt u meerdere soorten matten huren. Denkt u daarbij aan een droogloopmat op maat of buitenmatten op maat 

Waarom een schoonloopmat van Mattenservice?

Zelf een schoonloopmat kopen is natuurlijk ook mogelijk, maar met de schoonloopmatten van Mattenservice maakt u óók gebruik van de voordelen van onze service. Zo heeft u vrijwel geen omkijken meer naar de deurmatten en zorgen wij ervoor dat de matten regelmatig vervangen worden voor schone exemplaren. En natuurlijk zijn al onze matten van hoge kwaliteit! Om dit te bewijzen bieden wij onze matten vier weken lang gratis op proef. Vrijblijvend natuurlijk, want bij Mattenservice zit u nergens aan vast. Wij werken niet met contracten en we hanteren geen opzegtermijn.

Nieuwsgierig geworden naar onze schoonloopmat? Dan komen wij u graag overtuigen met een proefmat. Vul het formulier in voor het aanvragen van een gratis proefmat, of gebruik het ‘Bel met terug’ formulier zodat wij contact opnemen met u.

 

Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Gratis proefmat aanvragen!

 1. Gratis een mat uitproberen? Vul uw gegevens in en wij brengen u gratis een proefmat.
 2. Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer

Vacature(s):

Service Adviseur

Zoals je op onze website kunt lezen zijn we een zeer platte organisatie, waarbij je als service-adviseur zeer zelfstandig werkt en je eigen klanten bedient. Je bent gedreven en klantgericht en als ondernemer bereid een stapje extra te zetten. Interesse? Neem contact met ons op.

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Wat is het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat?

  Er is veel verwarring over schoonloopmatten en droogloopmatten, ze worden dan ook veel door elkaar gehaald. Zelfs veel aanbieders weten het verschil niet exact en beloven van alles. Daarom leggen we in deze blog het verschil nog eens haarfijn aan je uit. 

 • Het belang van buitenmatten in de winter

  Buitenmatten zijn met name in de winter van groot belang om je winkel er schoon en verzorgd uit te laten zien. In de winter zijn de stoepen namelijk vaak erg vuil en vochtig, en dit vuil wil je natuurlijk niet in je zaak binnen hebben. Veel winkeliers kiezen ervoor om bijvoorbeeld een droogloopmat bij de entree van de winkel te leggen. Maar waarom zou je het vuil en het vocht eerst binnen laten komen om het daar pas tegen te houden? Dit is niet nodig want door middel van buitenmatten houd je het grootste gedeelte vuil en vocht al buiten de deur.