Werken bij Mattenservice B.V.

Altijd op zoek naar uniek talent

Kom jij werken bij Mattenservice?

Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw, maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans! Bij Mattenservice is plaats voor heel veel verschillende mensen en kwaliteiten.

Onze vacatures

Hieronder onze openstaande vacatures:

Staat de vacature die je zoekt niet tussen bovenstaande en denk jij nu toch, hé ik zie me wel werken bij de Mattenservice. Wij zijn een hard groeiend bedrijf en vaak opzoek naar nieuwe talenten. Wellicht kunnen we jou energie toch gebruiken, vul dan een open sollicitatie in.

Stuur een open sollicitatie

Solliciteren

Wij doen de dingen graag nét een beetje anders bij Mattenservice. Bedenk dus gerust een originele variant op de ‘standaard’ sollicitatiebrief. Wat dacht je van een videomotivatie? Verras ons maar! Is de interesse wederzijds, dan maken we graag nader kennis met je!

Houd ons in de gaten

Zit er geen geschikte vacature bij? Stuur dan een open sollicitatie!
Wil je nog liever even wachten? Dan kan dat ook. Er komen regelmatig nieuwe vacatures bij dus check deze pagina én volg ons op social media.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten