Open sollicitatie? Laat van je horen!

Altijd op zoek naar uniek talent

Kom jij werken bij Mattenservice?

Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans!

Bij Mattenservice is plaats voor heel veel verschillende mensen en kwaliteiten. Staat jouw vacature er niet tussen? We laten ons graag verrassen.  Trek dus je stoute schoenen aan en blaas ons omver met een open sollicitatie!

Solliciteren

Wij doen de dingen graag nét een beetje anders bij Mattenservice. Bedenk dus gerust een originele variant op de ‘standaard’ sollicitatiebrief. Wat dacht je van een videomotivatie? Verras ons maar! Is de interesse wederzijds, dan maken we graag nader kennis met je!

We zijn benieuwd naar wat jij ons te bieden hebt en welke kansen jij ziet in een samenwerking. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@mattenservice.nl of vul hieronder het contactformulier in.

Stuur een open sollicitatie

Houd ons in de gaten

Wil je nog liever even wachten? Dan kan dat ook. Er komen regelmatig nieuwe vacatures bij dus check deze pagina én volg ons op social media.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten