Heeft u een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

Pets place mattenservice

Deurmatten, menig organisatie denkt er niet te lang over na. Er worden een aantal droogloopmatten of schoonloopmatten gekocht en deze worden netjes voor alle deuren neergelegd, klaar. En nu maar hopen dat iedereen netjes de voeten veegt, dan blijft de vloer schoon en droog. Toch?

Ja, de deurmatten zullen vast en zeker hun werk doen en de vloeren op het bedrijf schoonhouden. Maar voor hoe lang? Want de matten zelf worden natuurlijk ook vies. En wanneer dat deze eenmaal vies zijn, dan doen ze hun werk niet meer goed en wordt het vuil onder de schoenen alsnog mee naar binnen genomen.

 

Reinigen van de schoonloopmatten

De matten dienen dus regelmatig te worden schoongemaakt. Voor een klein bedrijf met slechts één of enkele matten kan nog de moeite genomen worden om deze schoonloopmat in de wasmachine te wassen. Er komt echter aardig wat bij kijken en u dient goed op te letten om de kwaliteit van de matten hoog te houden. Heeft u behoorlijk wat meer deurmatten liggen, dan kan dit een tijdrovende klus zijn.

Daarnaast ligt er tijdelijk geen mat wanneer deze gereinigd wordt. Na het wassen moet de mat ook nog drogen, want één keer met een bezem over de schoonloopmat heen is niet genoeg. Conclusie: het onderhouden van uw bedrijfsmatten kost veel tijd en is een onhandige klus. Waarschijnlijk heeft u betere dingen te doen dan u druk te maken over de deurmatten.

Huren bij een mattenspecialist

Matten huren bij een mattenspecialist kan hierbij een uitkomst bieden. Mattenservice is een échte mattenspecialist die al uw zorgen uit handen kan nemen. Een mattenadviseur komt bij u langs voor een persoonlijk advies waarbij de wisselfrequentie wordt afgestemd op uw daadwerkelijke behoefte, zo betaalt u niet meer dan nodig is. Dezelfde adviseur komt vervolgens periodiek de matten bij u verwisselen en neemt de gebruikte matten weer mee om te reinigen legt direct een schone gewassen mat terug. Zo liggen de deurmatten er altijd netjes bij in uw bedrijf.

Gratis proefmat aanvragen!

 1. Gratis een mat uitproberen? Vul uw gegevens in en wij brengen u gratis een proefmat.
 2. Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Vacature(s):

Service adviseur in Rijnmond

Als service adviseur ben je werkzaam in een eigen rayon waarin je de volledige verantwoordelijkheid krijgt voor eigen klanten en het genereren van nieuwe omzet. Interesse? Bekijk de vacature of neem contact met ons op.

Bekijk de vacature

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Waarom je niet zonder matten kunt? Wij vertellen het je!

  Mattenservice heeft verschillende schoonloopmatten en droogloopmatten in haar assortiment. De rode en zwarte matten zijn het populairste onder bedrijven. Deze matten hebben een mooie uitstraling en zijn geschikt voor het vasthouden van stof, zand en vocht. Waarom je niet zonder schoonloopmatten en/of droogloopmatten kunt? Lees het in dit blog!

 • Vacature: Service adviseur bij Mattenservice B.V. in Rijnmond (Rotterdam/Leiden)

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 85 jaar familie ervaring bij Lavans!