Schoonloopmatten kopen of huren?

Schoonloopmatten kopen of huren?

Deurmatten, menig organisatie denkt er niet te lang over na. Er worden een aantal droogloopmatten of schoonloopmatten gekocht en deze worden netjes voor alle deuren neergelegd, klaar. En nu maar hopen dat iedereen netjes de voeten veegt, dan blijft de vloer schoon en droog. Toch?

Ja, de deurmatten zullen vast en zeker hun werk doen en de vloeren op het bedrijf schoonhouden. Maar voor hoe lang? Want de matten zelf worden natuurlijk ook vies. En wanneer dat deze eenmaal vies zijn, dan doen ze hun werk niet meer goed en wordt het vuil onder de schoenen alsnog mee naar binnen genomen.

Reinigen van de schoonloopmatten

De matten dienen dus regelmatig te worden schoongemaakt. Voor een klein bedrijf met slechts één of enkele matten kan nog de moeite genomen worden om deze schoonloopmat in de wasmachine te wassen. Er komt echter aardig wat bij kijken en je dient goed op te letten om de kwaliteit van de matten hoog te houden. Heb je behoorlijk wat deurmatten liggen, dan kan dit een tijdrovende klus zijn.

Daarnaast ligt er tijdelijk geen mat wanneer deze gereinigd wordt. Na het wassen moet de mat ook nog drogen, want één keer met een bezem over de schoonloopmat heen is niet genoeg. Conclusie: het onderhouden van je bedrijfsmatten kost veel tijd en is een onhandige klus. Waarschijnlijk heb je betere dingen te doen dan je druk te maken over de deurmatten.

Huren bij een mattenspecialist

Matten huren bij een mattenspecialist kan hierbij een uitkomst bieden. Kies bijvoorbeeld uit onze schoonloopmatten, buitenmatten of droogloopmatten. Mattenservice is een échte mattenspecialist die al jouw zorgen uit handen kan nemen. Een mattenadviseur komt bij je langs voor een persoonlijk advies waarbij de wisselfrequentie wordt afgestemd op jouw daadwerkelijke behoefte, zo betaal je niet meer dan nodig is. Dezelfde adviseur komt vervolgens periodiek de matten bij je verwisselen en neemt de gebruikte matten weer mee om te reinigen legt direct een schone gewassen mat terug. Zo liggen de deurmatten in jouw bedrijf er altijd netjes bij.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten