Droogloopmatten voor een veilige binnenkomst

Droogloopmatten voor een veilige binnenkomst

In Nederland kennen we veel natte periodes, met name in de herfst en de winter. Dat maakt het natuurlijk een bende wanneer iedereen met natte schoenen komt binnenlopen. Maak daarom gebruik van een goede droogloopmat op maat, die ervoor zorgt dat je entree het visitekaartje blijft wat jouw bedrijf verdient.

Droogloopmat voor de veiligheid

Droogloopmatten zorgen niet alleen voor droge voeten en een droge entree, maar zorgt ook voor een veilig binnenkomen. Een natte vloer is vaak erg glad, waardoor de kans op uitglijden flink hoger wordt. En het geeft natuurlijk geen goede indruk wanneer je gasten komen binnenglijden of zelfs vallen. Dankzij een antisliplaag aan de onderzijde van de mat blijft deze netjes op zijn plaats liggen en geeft de mat veel grip. Zo lopen je bezoekers de schoenzolen in een paar stappen droog en hebben vervolgens weer genoeg grip op de droge vloer die hierop volgt.

Plaatsen van meerdere droogloopmatten

Het is aan te raden om een droogloopmat te plaatsen op iedere locatie waar mensen van buiten naar binnen komen. Wordt er alleen een mat bij de hoofdingang geplaatst, dan zal de viezigheid en het vocht alsnog via de andere ingangen mee naar binnen worden genomen. Bedenk dus goed hoeveel matten er nodig zijn om je vloeren schoon en droog te houden.

Verwisselen van de matten

Dan is het ook nog belangrijk dat de matten op de juiste momenten verwisseld worden. De mat neemt veel vocht en vuil op, waardoor deze zelf ook moet worden gereinigd. Mattenservice ondersteund bedrijven hierin door de matten in een zo laag mogelijke frequentie te wisselen en reinigen, om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar en ligt er ten allen tijden een goed werkende mat in je entree.

Kijk ook eens naar onze schoonloopmatten en buitenmatten om je vloer droog en schoon te houden.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten