Waarom je niet zonder matten kunt? Wij vertellen het je!

Waarom je niet zonder matten kunt? Wij vertellen het je!

Mattenservice heeft verschillende schoon- en droogloopmatten in haar assortiment. De rode en zwarte zijn het populairste onder bedrijven. Deze matten hebben een mooie uitstraling en zijn geschikt voor het vasthouden van stof, zand en vocht. Waarom je niet zonder schoonloopmatten en/of droogloopmatten kunt? Lees het hier!

Je vloer wordt bespaard

Vuil, zand, vocht en kleine steentjes die bij binnenkomst onder de schoen van bezoekers blijven hangen kunnen voor zware beschadigingen zorgen op elk type vloer. Geen enkele tegelvloer, PVC vloer, houten vloer of zelfs tapijt is bestendig tegen dit soort vuil. Zo werkt zand bijvoorbeeld in als kleine mesjes op tapijt, zorgt vocht voor kringen op je mooie houten vloer en kunnen kleine steentjes flinke krassen op je stenen vloer maken.

Als je niet wilt dat je vloer eruit komt te zien als de uitgesleten traptreden van kastelen (die we vast allemaal kennen) is een schoonloopmat en/of droogloopmat de oplossing. Wanneer er een mat bij de entree ligt wordt vuil- en vochtinloop namelijk voorkomen.

Kostenverlagend

Door het gebruik van buitenmatten, schoonloopmatten of droogloopmatten wordt er aanzienlijk bespaard op schoonmaaktijd en dus schoonmaakkosten. Er wordt doorgaans veel geld uitgegeven aan het reinigen van vloeren. Logisch, want schone vloeren gaan langer mee en hoeven minder snel vervangen en onderhouden te worden. Daarnaast ziet een schone vloer er ook gewoon beter uit.

Veiliger

Schone en droge vloeren dragen bij aan een veiligere omgeving. Zo blijft de vloer achter een droogloopmat droog waardoor we niet uitglijden. Door de matten van Mattenservice wordt namelijk 80% van het binnengelopen vocht vastgehouden (80%!).

Duurzame oplossing

De schoonloopmatten en droogloopmatten van Mattenservice zijn erg duurzaam. Zo zijn de matten van rubber materiaal gemakkelijk  te reinigen. Wij wassen de matten op een duurzame manier. Hiernaast verslijten de matten minder snel door het unieke ruilconcept van Mattenservice.

Je bedrijfsimago verbetert

Wist je dat vrijwel iedereen naar de vloer kijkt wanneer zij een onbekende ruimte binnenstappen? Ja, echt! Dit doen we uit veiligheidsoverwegingen. Niemand wil namelijk een ruimte binnenstappen en struikelen over een drempel, dus kijken we vrijwel allemaal naar de vloer wanneer we ergens naar binnen gaan. Is je vloer vies? Dan wordt dit vast en zeker opgemerkt. Is de ruimte schoon? Dan zal dit de klanttevredenheid en het bedrijfsimago zeker goed doen.

Bacterieremmend / gezond

De geïmpregneerde katoenen matten van Mattenservice zijn bacterieremmend. De matten zijn namelijk behandeld met bacterie remmende chemicaliën. Hiernaast is een stofvrijere omgeving die gecreëerd wordt door onze matten een gezondere omgeving.

De mat dient als herkenningspunt

Wanneer je meerdere winkelketens in verschillende steden hebt kunnen schoonloopmatten als herkenningspunt dienen. Heb je bijvoorbeeld een rode deurmat met logo voor je winkelketen liggen dan zullen consumenten je meteen herkennen. In welke stad ze ook zijn.

Verbondenheid

Naast dat het oog ook wat wil, zorgt een deurmat voor eenheid. Zo heeft Mattenservice een sfeer van verbondenheid gecreëerd in het winkelcentrum van Helmond door bij elke onderneming een deurmat met het logo van Helmond te plaatsen. Aan de logomatten is te zien dat de ondernemingen nauw met elkaar verbonden zijn. Bekijk ons matten assortiment voor de mogelijkheden.

Matten huren bij Mattenservice

Mattenservice verhuurt schoonloopmatten en droogloopmatten in vier verschillende maten:

 • S: 60×85 cm;
 • M: 85×115 cm;
 • L: 85×150 cm;
 • XL: 115×180 cm.

Deze maten zijn bepaald door rekening te houden met de breedte van gangen en deuren. De matten sluiten naadloos op elkaar aan en maken het hierdoor zelfs mogelijk om een pallet te maken indien nodig.

De voordelen van een mat van Mattenservice nog eens op een rijtje:

 • Onze matten houden meer vuil en vocht vast dan andere matten;
 • De mat is bacterieremmend;
 • Mattenservice biedt een uniek ruilconcept;
 • Wisselen naar behoefte;
 • Één contactpersoon;
 • Alle zorgen worden uit handen genomen;
 • Wij werken zonder opzegtermijn / contract;
 • Uitstekende kwaliteit.

Schoonloopmatten of droogloopmatten huren? Vraag dan een gratis proefmat aan, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten