Heb je een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

Wil je jouw winkel, woning of bedrijfspand schoonhouden, zelfs wanneer het buiten bar en boos weer is? Dan biedt een inloopmat op maat misschien wel de uitkomst. Wanneer je geen gebruik maakt van een inloopmat kan het vuil van buiten ongewenst binnendringen. Met het gebruik van een inloopmat wordt dit vuil voor het grootste gedeelte tegengehouden, zelfs wanneer mensen nauwelijks hun voeten vegen bij binnenkomst. Je kunt kiezen voor een gewone inloopmat, maar wanneer je wilt dat de mat echt bij jouw winkel, woning of bedrijfspand past, dan maak je dit helemaal af met een inloopmat op maat. Inloopmatten zorgen voor een goede vochtopname, waardoor het vocht niet op je mooie en schone vloeren terecht komt.

Rode loper inloopmat

Soorten inloopmatten

Een inloopmat is in de volksmond een naam voor verschillende soorten matten samen. Er zijn dus verschillende soorten inloopmatten die hieronder worden uitgelicht:

- Droogloopmat op maat. Een droogloopmat is een mat van 100% katoen die geïmpregneerd is met een speciale olie. Het voordeel van een geïmpregneerde katoenen mat is dat ze uitstekend werken om vuil, vocht, regen en sneeuw tegen te houden. Een droogloopmat houdt 80% van het vocht en inloopvuil vast. Daarnaast is de mat ook bacterieremmend dankzij ons uniek olie-impregnaat. Zelfs zonder dat de schoenen worden geveegd zorgt een droogloopmat voor een hoge vuil absorptie.

- Buitenmat op maat. Een buitenmat is een nylon mat met draden van polyester. De mat heeft een vuil afschrapende werking en is voorzien van waterdoorvoer gaten waardoor de mat ook perfect buiten kan blijven liggen. Met een buitenmat op maat hou je het vocht écht buiten de deur. Door de vuil afschrapende werking van de mat worden de schoenzolen al schoongemaakt voordat iemand jouw winkel, bedrijfspand of woning binnen treedt. Het beste voor de mat is wanneer hij onder een afdak ligt. Wanneer de mat namelijk te maken krijgt met heftige regenbuien bestaat er een kans dat de mat verzadigt raakt. Het regenwater wordt echter wel snel weer afgevoerd door de perforatie in de mat.

- Schoonloopmat op maat. Een schoonloopmat is een mat van 100% Nylon. Schoonloopmatten zijn matten met een mooie uitstraling en zijn uitermate geschikt voor het vasthouden van stof en zand. Door het nylon hebben de schoonloopmatten een schrapende functie. Op deze manier neemt de mat een grote hoeveelheid zand en stof op, zelfs wanneer de bezoekers hun schoenen niet of nauwelijks vegen.

Een inloopmat reinigen

Voor een inloopmat is het belangrijk dat de mat regelmatig wordt gereinigd. Wanneer je kiest voor een inloopmat wil je natuurlijk ook dat de mat zo veel mogelijk vuil absorbeert van de schoenen die over de mat heen lopen. De mat ligt er tenslotte om jouw pand schoon te houden. Voor de mat is het belangrijk dat hij op tijd gereinigd wordt. Wanneer de mat namelijk niet op tijd gereinigd wordt gaat deze uiteindelijk minder vuil opnemen wat natuurlijk niet de bedoeling is. Het reinigen van de inloopmat kan op vele manieren. Het kan met de hand, maar het kan ook in de wasmachine. Wanneer je liever kiest voor gemak, kun je er bij Matterservice ook voor kiezen om een inloopmat te huren. 

Inloopmat huren

Kies je liever voor gemak en hou je je liever bezig met jouw eigen specialiteiten? Dan ben je bij Matterservice aan het juiste adres. Voor een lange levensduur van de mat is het noodzakelijk dat de inloopmat regelmatig goed gereinigd wordt. Alleen afzuigen met de stofzuiger is niet voldoende om de kwaliteit van de mat optimaal te houden. Wanneer je de tijd niet heeft om een mat op zijn tijd grondig te reinigen dan kun je ervoor kiezen om een mat bij ons te huren. Dit kan al vanaf €1.75 per week. Hiervoor regelen wij alles met betrekking tot jouw inloopmat, waardoor je kunt blijven focussen op jouw kernkwaliteiten.

 

PROBEER HET GRATIS!

 

Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Bel me terug

 1. Heb je een vraag? Vul je gegevens in, wij bellen je zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Vacature: Service adviseur in regio Rotterdam/Zeeland

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans!

 • Vacature: Service adviseur in regio Utrecht / Midden Nederland

  Mattenservice is op zoek naar een nieuwe service adviseur! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans!