Een deurmat met logo voor een opvallende eerste indruk

Een deurmat met logo voor een opvallende eerste indruk

Oorspronkelijk gebruiken we deurmatten om vocht en vuil van buiten tegen te houden. Door de jaren heen is daar een functie bijgekomen, namelijk de aandacht trekken van voorbijlopende bezoekers. Door een deurmat met logo buiten te leggen, laat je aan jouw klanten weten dat je open bent.

Functies van een deurmat met logo

Een deurmat met logo geeft de entree van jouw bedrijf een uitnodigende uitstraling. Een logomat zorgt bij binnenkomst voor een duidelijk zichtbare reclame-uiting. Hiermee maak je met jouw winkel een professionele eerste indruk. Tegelijkertijd heeft het een representatieve functie. Doordat de logomat vocht en vuil buitenhoudt blijft je vloer in de entree namelijk netjes en schoon.

Onderhouden van logomatten

Logomatten dienen goed onderhouden te worden, anders krijgt het positieve effect van een deurmat een negatieve omslag. Wanneer matten niet goed onderhouden worden, zal de staat van de mat sneller verslechteren met als gevolg dat de mat zijn werk niet meer goed doet. Tevens ziet een niet-onderhouden mat er onverzorgd en niet aantrekkelijk uit.

Droog vuil zoals zand kan de kwaliteit beschadigen, maar dit kan eenvoudig worden opgezogen. Nat vuil bestaat voornamelijk uit water met vuil, dit is vaak zichtbaar als een vlek. Belangrijk is om een deurmat goed te laten drogen, waardoor het daarna behandeld kan worden als droog vuil.

Het onderhouden van jouw deurmat zal de levensduur aanzienlijk verlengen en tevens wordt de effectiviteit van de mat gewaarborgd.

Onze mattenservice

Bij Mattenservice kun je terecht voor het onderhoud aan jouw matten. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om jouw logomatten te huren.

Bij het huren van matten zit onze wasservice inbegrepen. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat de matten in uitstekende staat blijven. Wij komen een paar keer per jaar (net wat nodig is) bij je langs om de matten te wisselen. Je krijgt een schone mat en wij nemen de gebruikte matten mee terug om ze professioneel te reinigen.

De voordelen van logomatten

Een deurmat met logo heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Een opvallend, gastvrij welkom
  • Voorkomt gladheid
  • Naamsbekendheid voor jouw winkel
  • Goede eerste indruk
  • Absorbeert vocht
  • Vermindert schoonmaak- en onderhoudskosten
  • Droge en schone vloer

Interesse in een deurmat met logo?

Ben je op zoek naar een deurmat met logo voor jouw bedrijf? Bij ons kun je kiezen uit buitenmatten, schoonloopmatten of droogloopmatten. Neem vrijblijvend contact op met Mattenservice via 0492-598154 of stuur een mail naar info@mattenservice.nl. Wij zijn in heel Nederland actief en helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten