Heeft u een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

Bij Mattenservice is een deurmat niet alleen fysiek op maat, ook qua dienstverlening leveren wij maatwerk. Voor vrijwel iedere entree leveren wij snel een passende deurmat. Daarnaast zijn onze deurmatten ook nog eens in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hebben wij voor iedere organisatie een of meerdere geschikte deurmatten op maat.

Deurmat op maat

Onze verschillende deurmatten op maat

Mattenservice heeft de juiste deurmat voor uw bedrijf. Voor zowel een droogloopmat als een schoonloopmat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers adviseren u graag over welke mat het meest geschikt is voor u, zo kiezen we voor iedereen een deurmat op maat.

Kleuren en maten

Onze deurmatten zijn te verkrijgen in vier kleuren en vier verschillende maten. Op deze manier kunnen we de prijzen voor u zo laag mogelijk houden en heeft u straks een universele mat die overal bij past. Er is keuze uit zwarte, grijze, rode of blauwe deurmatten. Maten beginnen vanaf 60 cm bij 85 cm tot 115 cm bij 180 cm.

Volledige ontzorging door Mattenservice

Zoals de naam al zegt bieden wij niet alleen matten, maar ook service. Bij Mattenservice is het namelijk mogelijk om matten te huren, wat grote voordelen heeft voor uw organisatie. Zo hoeft u zelf uw deurmat niet te reinigen of te vervangen, want dit komen wij gewoon voor u doen.

Deurmatten reinigen

Het doel van een deurmat is natuurlijk om zoveel mogelijk vuil en vocht te absorberen van de schoenen die hier overheen lopen. Zo voorkom je dat de vloer binnen erg vies en/of nat wordt. Het is dus onoverkomelijk dat de deurmat zelf vies wordt, je veegt er tenslotte je vieze schoenen aan af. Na verloop van tijd raakt een mat verzadigd en kan deze minder vuil en vocht opnemen. De deurmat zal dan gereinigd moeten worden.

Wanneer je een deurmat bij Mattenservice huurt, komen wij de mat frequent voor je reinigen. Wij halen jouw vieze deurmat op en leggen er een schone mat voor in de plaats. Zo heb je dus altijd een deurmat voor de deur liggen.

Wanneer je de mat zelf zou reinigen, heb je tijdelijk geen deurmat liggen of je hebt een extra deurmat nodig. Daarnaast is het goed reinigen van een deurmat geen eenvoudige klus. Daarom nemen wij de verzadigde deurmatten mee naar onze professionele wasserette, waar we de maten reinigen en met een speciale olie behandelen. Deze olie zorgt ervoor dat het vocht en vuil extra goed geabsorbeerd en vastgehouden kunnen worden.

Deurmatten wisselen

Mattenservice Deurmat op maat

Hoe vaak we een deurmat komen verwisselen noemen we de wisselfrequentie. Wij begrijpen dat dit voor iedere situatie weer anders kan zijn, afhankelijk van het aantal mensen dat er overheen loopt of de locatie waar de matten liggen.

Daarom spreken we de wisselfrequentie met iedereen op maat af. Dit is mogelijk met een wisselfrequentie van 2x, 4x, of 6x wisselen per jaar.

Heeft u erg veel inloop bij uw organisatie? Dan kunnen we in overleg vaker de matten komen wisselen. Een schone vloer heeft u al vanaf slechts €1,75 per week.

Denkt u dat het huren van deurmatten op maat iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een gratis proefmat aan via het formulier op deze pagina! 

PROBEER HET GRATIS!

 

Mattenservice scoort een 4,8 uit 5 op basis van 6 beoordelingen.

Gratis proefmat aanvragen!

 1. Gratis een mat uitproberen? Vul uw gegevens in en wij brengen u gratis een proefmat.
 2. Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Vacature(s):

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Een deurmat met logo voor een opvallende eerste indruk

  Oorspronkelijk gebruiken we deurmatten om vocht en vuil van buiten tegen te houden. Door de jaren heen is daar een functie bijgekomen, namelijk de aandacht trekken van voorbijlopende bezoekers. Door een deurmat met logo buiten te leggen, laat u aan uw klanten weten dat u open bent.

 • Onze entreematten

  Een entreemat is een belangrijk onderdeel om uw klanten te verwelkomen, maar de entreemat is meer dan alleen een visitekaartje. De mat houdt vuil en vocht tegen, waardoor uw zaak netjes schoon blijft en krassen op de vloer worden voorkomen. Met een kwalitatief goede entreemat worden daarmee onderhoudskosten verminderd, omdat er minder slijtage- en schoonmaakkosten zijn. Ook voorkomt de mat ongevallen door bijvoorbeeld uitglijden vanwege een vochtige vloer.

  Mattenservice heeft een uitgebreid assortiment aan entreematten. Deze zijn over het algemeen onder te verdelen in drie categorieën, namelijk de effektmat, schoonloopmat en de buitenmat. Welke mat nou het meest geschikt is voor uw winkel? Wij leggen u precies uit wat de specificaties per mattencategorie zijn.