Inloopmat huren

Huur je inloopmat en heb er verder geen omkijken meer naar!

Wil je jouw winkel, restaurant of bedrijfspand schoonhouden, zelfs wanneer het buiten bar en boos weer is? Dan kan een inloopmat niet ontbreken. Een inloopmat houdt het grootste gedeelte van het vuil en vocht van buitenaf tegen, zelfs wanneer klanten of bezoekers nauwelijks hun voeten vegen bij binnenkomst.

Om ervoor te zorgen dat je geen omkijken naar de mat hebt,  bieden wij een huurservice aan. Huur je inloopmat bij Mattenservice en wij zorgen ervoor dat de mat enkele keren per jaar omgewisseld wordt met een nieuwe schone mat. Zo ligt jouw entree er altijd netjes bij.

Soorten inloopmatten

Er zijn verschillende soorten inloopmatten die je bij ons kunt huren. Ieder met z’n eigen functie. Hieronder alle verkrijgbare inloopmatten op een rij, inclusief de werking.

Droogloopmatten

Droogloopmat

Een droogloopmat is een mat van 100% katoen die geïmpregneerd is met een speciale olie. Het voordeel van het geïmpregneerde katoenen is dat het uitstekend werkt om vuil, vocht, regen en sneeuw op te nemen.

Een droogloopmat houdt maar liefst 80% van het vocht en inloopvuil vast. Daarnaast is de mat ook bacterieremmend dankzij ons unieke olie-impregnaat.

Droogloopmat gratis uitproberen?

Buitenmatten

Buitenmat

Een buitenmat is een nylon mat met draden van polyester. De mat heeft een vuil afschrapende werking en is voorzien van gaten voor de waterdoorvoer, waardoor de mat ook perfect buiten kan blijven liggen.

Met een buitenmat hou je het vocht écht buiten de deur. Door de vuil afschrapende werking van de mat worden de schoenzolen al schoongemaakt voordat iemand jouw winkel, restaurant of bedrijfspand binnentreedt.

Het beste is als de mat onder een afdak(je) ligt. Door een hevige regenbui is er kans dat de mat verzadigt raakt. Echter wordt regenwater weer snel afgevoerd via perforatie in de mat.

Buitenmat gratis uitproberen?

Schoonloopmatten

Schoonloopmat

Een schoonloopmat is een mat van 100% nylon. De mat heeft een mooie uitstraling en is uitermate geschikt voor het vasthouden van wat kleiner vuil, zoals stof en zand.

Het nylon materiaal zorgt ervoor dat de schoonloopmat een schrapende functie heeft. De mat neemt een grote hoeveelheid zand en stof op, zelfs wanneer de bezoekers hun schoenen niet of nauwelijks vegen.

Schoonloopmat gratis uitproberen?

Waarom een inloopmat huren in plaats van kopen?

Een mat kopen is wellicht wat meer voor de hand liggend, maar dat is uiteindelijk niet zo voordelig als het huren van onze inloopmat. Een gekochte mat lijkt in eerste instantie wat goedkoper, maar is vaak van slechte kwaliteit en gaat niet lang mee. Na korte periode zal dus weer een nieuwe mat aangeschaft moeten worden.

Wanneer je een mat huurt volgens ons Mattenservice-principe heb je zelf geen omkijken naar de mat. Wij wassen de mat voor je en vervangen de vieze mat periodiek voor een schone mat. Een mat huren is duurzaam en op de lange termijn veel voordeliger. Een mat huren kan al vanaf slechts €1.30 per week.

Zelf je mat reinigen is niet meer nodig

Voor een lange levensduur van de mat is het noodzakelijk om het frequent te wassen. Alleen afzuigen met de stofzuiger is helaas niet voldoende. Door de mat periodiek te reinigen voorkom je dat de mat verzadigd raakt en geen vuil meer absorbeert. De inloopmat ligt er tenslotte om jouw pand schoon te houden. Het is mogelijk om zelf je mat periodiek te reinigen, maar dat neemt veel tijd in beslag en brengt ook weer extra kosten met zich mee.

Met onze Mattenservice nemen wij het reinigen van de mat uit handen en kun jij je tijd efficiënter besteden aan de werkzaamheden voor je eigen zaak.

Eerst een gratis inloopmat huren om onze service te proberen?

Ben je benieuwd naar ons concept maar twijfel je nog een beetje? Vraag een proefmat aan om onze Mattenservice een maand lang gratis uit te proberen. Wij komen de proefmat persoonlijk bij jouw bedrijf bezorgen, wanneer het jou het beste uitkomt.

Heb je nog vragen over onze service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, mail naar info@mattenservice.nl of bel 0492-598154.

Vraag een gratis proefmat aan

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten