Deurmat huren

Huur een van onze deurmatten: Iedere mat heeft zo z'n eigen functie.

Bij Mattenservice is een deurmat niet alleen fysiek op maat, ook qua dienstverlening leveren wij maatwerk. Voor vrijwel iedere entree leveren wij snel een passende deurmat. Daarnaast zijn onze deurmatten ook nog eens in vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

Onze verschillende deurmatten op maat

Mattenservice heeft de juiste deurmat voor jouw bedrijf. Voor zowel droogloopmatten en schoonloopmatten als buitenmatten ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers adviseren je graag over welke mat het meest geschikt is voor jouw, zo kiezen we voor iedereen een deurmat op maat.

Kleuren en maten

Onze deurmatten zijn te verkrijgen in vier kleuren en vier verschillende maten. Op deze manier kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden en heb je straks een universele mat die overal bij past. Er is keuze uit zwarte, grijze, rode of blauwe deurmatten. Maten beginnen vanaf 60 cm bij 85 cm tot 115 cm bij 180 cm.

Volledige ontzorging door Mattenservice

Zoals de naam al zegt bieden wij niet alleen matten, maar ook service. Bij Mattenservice is het namelijk mogelijk om matten te huren, wat grote voordelen heeft voor jouw organisatie. Zo hoef je zelf jouw deurmat niet te reinigen of te vervangen, want dit komen wij gewoon voor je doen.

Deurmatten reinigen

Het doel van een deurmat is natuurlijk om zoveel mogelijk vuil en vocht te absorberen van de schoenen die hier overheen lopen. Zo voorkom je dat de vloer binnen erg vies en/of nat wordt. Het is dus onoverkomelijk dat de deurmat zelf vies wordt, je veegt er tenslotte je vieze schoenen aan af. Na verloop van tijd raakt een mat verzadigd en kan deze minder vuil en vocht opnemen. De deurmat zal dan gereinigd moeten worden.

Wanneer je een deurmat bij Mattenservice huurt, komen wij de mat frequent voor je reinigen. Wij halen jouw vieze deurmat op en leggen er een schone mat voor in de plaats. Zo heb je dus altijd een deurmat voor de deur liggen.

Wanneer je de mat zelf zou reinigen, heb je tijdelijk geen deurmat liggen of je hebt een extra deurmat nodig. Daarnaast is het goed reinigen van een deurmat geen eenvoudige klus. Daarom nemen wij de verzadigde deurmatten mee naar onze professionele wasserette, waar we de maten reinigen en met een speciale olie behandelen. Deze olie zorgt ervoor dat het vocht en vuil extra goed geabsorbeerd en vastgehouden kunnen worden.

Deurmatten wisselen

Deurmat wisselen

Hoe vaak we een deurmat komen verwisselen noemen we de wisselfrequentie. Wij begrijpen dat dit voor iedere situatie weer anders kan zijn, afhankelijk van het aantal mensen dat er overheen loopt of de locatie waar de matten liggen.

Daarom spreken we de wisselfrequentie met iedereen op maat af. Dit is mogelijk met een wisselfrequentie van 2x, 4x, of 6x wisselen per jaar.

Heb je erg veel inloop bij jouw organisatie? Dan kunnen we in overleg vaker de matten komen wisselen. Een schone vloer heb je al vanaf slechts €1,75 per week.

Denk je dat het huren van deurmatten op maat iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een gratis proefmat aan via het formulier op deze pagina!

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jouw mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten