Vacature: Routeverkoper bij Mattenservice B.V.

In regio Arnhem/Apeldoorn

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Mattenservice is op zoek naar een nieuwe routeverkoper! Mattenservice BV is een bedrijf dat is opgericht door de twee eigenaren van Lavans: Michel en Piet Heerkens. Het bedrijf Mattenservice BV levert op een nieuwe en originele manier service voor schoonloopmatten in Nederland. Het concept is nieuw maar is ontwikkeld met 90 jaar familie ervaring bij Lavans!

Mattenservice BV richt zich op het kleinbedrijf. Kleine winkels, restaurants, kantoren, wijkgebouwen, autogarages, apothekers etc. Op alle plaatsen waar de bezoekersaantallen zo laag zijn dat 2 tot 4 keer per jaar het wisselen van matten volstaat. Piet en Michel Heerkens zien in dit segment grote mogelijkheden tot groei.

Werkzaamheden

Als routeverkoper ben je werkzaam in een eigen rayon waarin je de volledige verantwoordelijkheid krijgt voor eigen klanten en het genereren van nieuwe omzet. Het afsluiten van service overeenkomsten vindt uitsluitend plaats door middel van persoonlijke verkoop (pionieren). Na het afsluiten van de overeenkomst zorg jij ervoor dat de klant periodiek voorzien wordt van schone matten. Daarnaast voer je de administratie geheel zelfstandig uit. Je werkt als het ware als zelfstandige binnen het rayon.

In de startfase zal de nadruk voornamelijk komen te liggen op verkoop. Naast verkoop zal er dus ook tijd moeten worden besteed aan het wisselen van de matten. Daarnaast ligt er nog een uitdaging voor jou als routeverkoper in het uitbreiden van het huidige klantenbestand. De wisselfrequenties zijn erg laag, om die reden betekent het wisselen van de matten in combinatie met verkoop en administratie een leuke afwisseling in het dagelijks werk.

Kun je niet wachten? Kijk dan voor een eerste indruk op onze website www.mattenservice.nl

Wat je meeneemt

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Zelfstandigheid;
  • De drive om te scoren;
  • Ervaring in deur tot deur verkoop is een pre;
  • Hoge werkdiscipline en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent woonachtig in regio Utrecht / midden Nederland

Wat Mattenservice laat zien

Ondanks dat je voornamelijk zelfstandig aan het werk bent, kom je terecht binnen een hecht en behulpzaam team. Dit houdt in dat je collega’s voor je klaar staan en bereid zijn om je met name de eerste periode zo goed mogelijk op weg te helpen.

Als routeverkoper kun je zelf invloed uitoefenen op de hoogte van jouw inkomen. Het inkomen bestaat uit de volgende 3 componenten:

  • Basissalaris;
  • Provisie omzetgroei (8% over de omzetgroei op jaarbasis);
  • Provisie bezorgservice .

Daarnaast ontvang je een auto, telefoon en laptop van de zaak.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@mattenservice.nl

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar

0492 598 154 info@mattenservice.nl

Of stel zelf samen hoe jou mattenservice moet worden

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten