Heeft u een vraag? Neem direct contact op
 • Slide 1

  Vanaf €1,30 per week een schone vloer 

 • Slider 3

  Wel de voordelen, niet de nadelen

 • Slide 4

  Wisseling vanaf 1 keer per jaar

Het centrum van Helmond kent een verrassend aanbod aan winkels. U vindt er de bekende winkelketens, maar ook de ambachtelijke en zelfstandige ondernemers. Ieder met zijn eigen huisstijl. Maar nu hebben ze allemaal één ding gemeen: Een logo-mat. Alle winkels in het centrum van Helmond hebben dezelfde logo-mat van Mattenservice, met hierop het logo van Helmond.

Mattenservice logomatten

Verbondenheid door deurmatten

Deze nieuwe matten geven een mooi beeld aan de binnenstad van Helmond en tonen aan dat de winkeliers nauw samenwerken met elkaar. Deze verbondenheid zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat de vloeren schoon blijven!

Het gezamenlijk afnemen van deurmatten is echter niet alleen interessant voor winkeliers, maar ook voor een ondernemersvereniging of bijvoorbeeld een landelijke winkelketen. Bent u ook opzoek naar een serie van tenminste 20 dezelfde matten? Dan helpen we u daar graag mee!

Mattenservice Logomatten

Normaal gesproken leveren wij enkele matten met een keuze uit 4 kleuren, maar gemeente Helmond heeft aangetoond dat er vraag is naar meer. Naar één en dezelfde stijl. Daarom komt Mattenservice sinds kort dan ook met een nieuw concept om de vraag naar grotere afname van matten te beantwoorden: Mattenservice Logomatten.

Huren van logomatten

Bij afnames vanaf 20 matten ontwerpen we samen uw deurmatten op maat. In plaats van generieke matten kunt u bij iedere vestiging een mat leggen met uw merknaam, logo en/of andere bedrukking, om zo een eenheid te creëren. Ook de kleur van de mat kiest u zelf. U kunt uitgaan van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en vanwege de grotere afname kunnen we de matten voor dezelfde gunstige tarieven aan bieden. En het grote voordeel van matten huren, is dat wij er met onze wasservice voor zorgen dat de matten in uitstekende staat blijven. Wij komen 2, 4 of 6 keer per jaar langs om de matten te wisselen. U krijgt weer een schone mat en de gebruikte matten worden door ons professioneel gereinigd. De overeenkomst voor deze service is minimaal 3 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Mattenservice Logomatten? Bel ons dan op 0492-598154 of vul ons contactformulier in.

Bel me terug

 1. Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!
 2. Naam
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer

Contact

 1. Meer informatie? Bel ons gerust of vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!
 2. Uw naam
  Ongeldige invoer
 3. Uw telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 4. Plaatsnaam
  Ongeldige invoer

Waarom Mattenservice?

 • Geen contract
 • Geen opzegtermijn
 • 4 weken op proef
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Strucurele oplossing voor schone vloeren
 • Lage prijs door lage wisselfrequentie
 • Milieuvriendelijk

PROBEER HET GRATIS!

Nieuws

 • Een deurmat met logo voor een opvallende eerste indruk

  Oorspronkelijk gebruiken we deurmatten om vocht en vuil van buiten tegen te houden. Door de jaren heen is daar een functie bijgekomen, namelijk de aandacht trekken van voorbijlopende bezoekers. Door een deurmat met logo buiten te leggen, laat u aan uw klanten weten dat u open bent.

 • Onze entreematten

  Een entreemat is een belangrijk onderdeel om uw klanten te verwelkomen, maar de entreemat is meer dan alleen een visitekaartje. De mat houdt vuil en vocht tegen, waardoor uw zaak netjes schoon blijft en krassen op de vloer worden voorkomen. Met een kwalitatief goede entreemat worden daarmee onderhoudskosten verminderd, omdat er minder slijtage- en schoonmaakkosten zijn. Ook voorkomt de mat ongevallen door bijvoorbeeld uitglijden vanwege een vochtige vloer.

  Mattenservice heeft een uitgebreid assortiment aan entreematten. Deze zijn over het algemeen onder te verdelen in drie categorieën, namelijk de effektmat, schoonloopmat en de buitenmat. Welke mat nou het meest geschikt is voor uw winkel? Wij leggen u precies uit wat de specificaties per mattencategorie zijn.